imprinted © 2009 – 2010 "" SRLTipografia Sirius este fondata la 1 octombrie 1998 in municipiul Chisinau.

Accentul principal in activitatea poligrafica s-a pus, chiar de la fondare, pe studierea complexa a proceselor integrale de productie poligrafica, pe experienta avansata a institutiilor de acelasi tip din domeniu si pe tehnologiile existente, la sfirsitul anului 2000, intreprinderea dispunea de o baza tehnico-materiala proprie fiind capabila sa indeplineasca toate tipurile de servicii poligrafice, sa-si imprime de pe atunci propriul stil pe care-l pastreaza pina in prezent.

Intr-un timp relativ scurt, numarul lucratorilor tipografiei a crescut de 11 ori. Toti angajatii sunt capabili sa foloseasca noile tehnologii si sa indeplineasca ciclul integral al procesului poligrafic.

Profesionalismul colaboratorilor tipografiei a devenit cartea de vizita a colectivului. Datorita acestui indiciu, Sirius s-a afirmat rapid si sigur printre intreprinderile similare de pe piata republicii, si-a cristalizat pozitiile, isi mentine destoinic locul ocupat si devine din zi in zi un partener de valoare si de buna incredere. Calitatea inalta a productiei tiparite, respectarea cu strictete a termenelor contractuale, mentinerea unor preturi acceptabile, respectul fata de parteneri si clienti sunt doar unele dintre cele mai simple secrete care asigura succesul colectivului Tipografiei Sirius.

Lista clientilor nostri se completeaza anual cu o treime. Printre clientii nostri permanenti se numara diversi producatori de marfuri si servicii din strainatate.

Mai mult de 10 ani ne incredinteaza comenzile de editare organele supreme de stat ale republicii, unele dintre cele mai cunoscute companii si firme internationale, printre care: "Aeroportul International Chisinau”, "ARCA”, PP "Arta Medica”, Compania Internationala de Asigurari "ASITO” SA, "Coca-Cola imbuteliere Chisinau” SRL, Revista "Curierul Medical”, Directia General E.T.S.” a Primariei mun. Chisinau, "Grawe-Asigurare de Viata”, "Hoffmann La-Roche Ltd”, BC "Moldova-Agroindbank” SA, "SEP Nestle” SA, FC "Rosabela” SRL, "Seminte” SA, "Serviciul Vamal al Republicii Moldova”, "Zepter International” SRL etc., tuturor acestor intreprinderi le exprimam recunostinta colectivului nostru.

Fara clienti siguri, far colaborari verificate in timp, viata Tipografiei Sirius este de neconceput.

Este suficient sa vizitati pagina noastra de internet sau sa veniti la sediul Tipografiei Sirius pentru confirmarea ideilor enuntate si pentru a Va convinge de formele, continutul si scopul strategiei noastre, scop concentrat eliptic in sloganul: Noi ne asiguram viata prin cele agonisite, obtinem salariile, ne facem studiile, ne onoram obligatiunile fata de stat si comanditori prin cuvantul tiparit”.